50 ML HP HDPE FLAKON

50 ML HP HDPE FLAKON 38MM

Termékkód: FLAPE5011

 

Az 50ml HDPE flakon a többrétegű, növényvédőszeres HDPE termékcsaládunk legkisebb tagja, amely 50 ml és 10 liter közötti termékekből áll. Ez a flakon 38mm széles nyakmérettel rendelkezik, amely kompatibilis a HP38 indukciós betéttel ellátott kupakunkkal.

Az 50ml HDPE flakonunk az egyik legkisebb flakon a többrétegű, növényvédőszeres HDPE műanyag flakon kínálatunkban.  A flakon 38mm széles nyakmérettel rendelkezik, amely kompatibilis a HP38 kupakunkkal. A kupakban indukciós tömítőbetét is helyet kapott, melynek lezárása elengedhetetlen a tökéletes záródás biztosításához. A záróelem rendelhető garanciazáras vagy garanciazár nélküli formában is.

 

Ez a flakon nagy sűrűségű polietilén (HDPE) műanyagból készül, amely könnyű, vegyszer- és ütésálló. Ezek a hasznos tulajdonságok teszik az 50ml HDPE flakont ideális csomagolóanyaggá, mivel különféle termékek széles skáláját képes tárolni, beleértve a növényvédőszereket, kézfertőtlenítőket, háztartási mosószereket, olajokat, kenőanyagokat, festékeket, epoxy ragasztókat és egyéb vegyszereket.

 

A flakon kompakt kialakítása által tökéletes megoldást nyújt a töltőanyag kisebb kiszerelésekre osztására vagy akár mintaküldésre. A többrétegű fal által a flakon a strapabíró, valamint masszív tulajdonságokkal is felruházható, amely lehetővé teszi az ADR minősítést igénylő anyagok tárolását is!

 

ADR minősített változat esetén az engedélyezett töltőanyagok: II. és III. csomagolási csoportba tartozó –különböző veszélyességi osztályú- folyékony anyagok, melyeknél a szabályzatok ezt a csomagolástípust engedélyezik.

 

Többrétegű flakonjainkat kizárólag fehér színben gyártjuk!

Termékkód:
FLAPE5011
Űrtartalom (ml):
50
Nyak belső átmérő (mm):
28.5
Átmérő (mm):
44
Kupaktípus:
38
Alak:
Hengeres
Alapanyag:
HDPE
Ragasztóanyag:
Nincs
Rétegszám:
0
Csomagolás:
12500 db/raklap
ADR:
Van
Migrációs teszt:
Nincs

Amennyiben elküldi számunkra igényét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:
Cégnév:
Székhely(Város):
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
E-mail:
Kérdés:
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kapcsolódó termékek

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO