Minőség

MINŐSÉGPOLITIKA


A HÓD PLAST Kft. legfőbb törekvése, hogy termékein és szolgáltatásain keresztül a vevői és egyéb érdekelt felek elvárásait a lehető legnagyobb mértékben teljesítse, ezáltal biztosítva azok elégedettségét.

Célunk a hazai műanyag flakon gyártó piac meghatározó vállalkozásává válni, és ezt a pozíciónkat hosszú távon megtartani. Tudatában vagyunk annak, hogy hosszú távú üzleti fejlődésünk alapvető feltétele a felelős vállalati magatartás.

Megbízható partnerei kívánunk lenni megrendelőinknek és beszállítóinknak.

Alapvető célunk, hogy termékeink, szolgáltatásaink, és tevékenységeink minősége megfeleljen a mindenkori vevői elvárásoknak, valamint a hazai és Európai Uniós előírásoknak.

A fenti célok megvalósításának eszközeként bevezettük az ISO 9001 szabvány követelményei szerinti Minőségirányítási Rendszerünket. Gondoskodunk annak hatékony működtetéséről és folyamatos fejlesztéséről az érintett érdekelt felek igényeit is szem előtt tartva.

Figyelemmel kísérjük vevőink, partnereink és az egyéb érdekelt felek elvárásait és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos megelégedettségét. A tapasztaltakat beépítjük minőségfejlesztő tevékenységünkbe.

Beszállító partnereinktől is elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget, a megfelelő színvonalú, megbízható szolgáltatást.

A fenntartható fejlődés érdekében rendszeresen értékeljük folyamatainkat, hogy a szükséges erőforrásokat biztosíthassuk, és azokat a lehető leghatékonyabban tudjuk felhasználni.

Elemezzük a váratlan helyzetekből adódó kockázatokat, és indokolt esetben olyan, a kockázatokkal arányos intézkedéseket vezetünk be, amelyek azok csökkentésére, megelőzésére irányulnak.

Dolgozóink felkészültségét folyamatosan növeljük, teljesítményüket értékeljük. A munkatársakat aktívan bevonjuk a Minőségirányítási Rendszerünk működtetésébe, fejlesztésébe.

Biztosítjuk, hogy Minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megismerjék, elfogadják és alkalmazzák. Az új követelményeknek megfelelően folyamatosan képezzük munkatársainkat, akik személyes tudásukkal és felelősség-vállalásukkal járulnak hozzá társaságunk sikeréhez.

Társaságunk vezetése elkötelezett a folyamatos minőségfejlesztés mellett, biztosítja a célok eléréséhez szükséges feltételeket és az irányításban aktívan részt vesz.

Algyő, 2018. január 5.

Márkus György
ügyvezető igazgató

 

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO