5L NORMÁL rHDPE KANNA

5 L NORMÁL rHDPE KANNA

Termékkód: KA5000N38PCR

 

Az új környezetbarát termékcsaládunk első tagja az 5L Normál rHDPE kanna. Az rHDPE kanna alapanyaga 100%-ban* újrahasznosított műanyag, mely előválogatott, kommunális hulladékból származik (PCR-Post Consumer Recycled). A Green Line termékek bevezetésével lehetőséget nyújtunk Partnereinknek, hogy jelentős mértékben csökkenthessék ökológiai lábnyomukat, valamint környezetbarát csomagolást kínálhassanak Ügyfeleiknek.

*Kivéve festék

 

 

Az 5L Normál rHDPE Kanna legalább 98%-ban újrahasznosított műanyagból (PCR-Post Consumer Recycled) készül, mely előválogatott, kommunális hulladékból származik. A fennmaradó legfeljebb 2% a mesterkeverék, amely meghatározza a termék színét. Újrahasznosított rHDPE alapanyagból készült termékeinket kizárólag a képeken feltüntetett szürke vagy sötétebb színben gyártjuk.

A Green Line termékek alapanyaga a körforgásos gazdaságot segíti elő.

A hozzátartozó záróelem a 38/23 kupak, amely különböző színekben kapható, és rendelkezik garanciazárral, habbetéttel is.

Kannáink népszerűek tisztító- és mosószerek, háztartási vegyi anyagok, kenőolaj termékek tárolásában és szállításában. Az újrahasznosított rHDPE kannák nem alkalmasak ADR köteles, agresszív vegyszerek és élelmiszeripari termékek csomagolására. A kanna lapos oldalai, címkemezői megkönnyítik a saját márkajelzés hozzáadását.

Az 5L Normál rHDPE műanyag kanna előnye, hogy szelektíven összegyűjtve könnyen és teljes mértékben újrahasznosítható.

Termékkód:
KA5000N38PCR
Űrtartalom (ml):
5000
Magasság (mm):
294
Belső szájátmérő (mm):
32
Szélesség (mm):
183
Vastagság (mm):
138
Kupaktípus:
38
Alak:
Szögletes
Alapanyag:
Recycled
Ragasztóanyag:
Nincs
Rétegszám:
1
Csomagolás:
27 db/zsák
ADR:
Nincs
Migrációs teszt:
Nincs

Amennyiben elküldi számunkra igényét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:
Cégnév:
Székhely(Város):
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
E-mail:
Kérdés:
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.
© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO