25 L EURO KANNA

25 L EURO KANNA

Termékkód: KA25000EU61

 

Az 25L HDPE műanyag halmozható EURO kanna kiválóan megfelel motorolajok, fagyálló hűtő- és szélvédőmosó folyadékok, háztartásvegyipari, gyógyszeripari termékek, növényvédőszerek, növény tápoldatok csomagolására.

A legjobb minőségű, nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) gyártott, egymásra rakható kannáink UN-kóddal rendelhetők. A 25L-es kanna natúr színe (félig átlátszó) lehetővé teszi, hogy könnyen látható legyen a töltőanyag szintje a termékben. A termékek helytakarékosság szempontjából tökéletes megoldást nyújt, mivel egymásra rakhatók.

 

Az alkalmazott gyártási technológia az extrúziós flakonfúvás, melynek eredményeként létrejön a kívánt vegyszeres, olajos, fagyállós, öblítőszeres, mosószeres, fertőtlenítőszeres, kézfertőtlenítőszeres, növényvédőszeres, AdBlue kanna, flakon vagy éppen ADR, UN csomagolás veszélyes anyagok számára.

 

ADR minősített változat esetén az engedélyezett töltőanyagok: II. és III. csomagolási csoportba tartozó –különböző veszélyességi osztályú- folyékony anyagok, melyeknél a szabályzatok ezt a csomagolástípust engedélyezik.

 

Ez a könnyű, robusztus kanna népszerű választás számos termék tárolásához és szállításához. Ide tartoznak az autótisztító folyadékok, az üzemanyagok és különböző olajok, a vegyszerek és a gyógyszeripari töltőanyagok.  Termékünk megrendelhető szintjelző csíkkal is! Ez a kanna DIN61 garanciazáras kupakkal van ellátva.

 

Termékeinket alapvetően natúr színben gyártjuk, de természetesen megfelelő darabszám esetén egyedi szín elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

 

Az 25L EURO halmozható HDPE műanyag kanna előnye, hogy szelektíven gyűjtve könnyen és teljes egészében újrahasznosítható.

Termékkód:
KA25000EU61
Űrtartalom (ml):
25000
Magasság (mm):
464
Belső szájátmérő (mm):
48
Szélesség (mm):
291
Vastagság (mm):
242
Kupaktípus:
DIN61
Alak:
Szögletes
Alapanyag:
HDPE
Ragasztóanyag:
Nincs
Rétegszám:
1
Csomagolás:
10 db/zsák
ADR:
Van
Migrációs teszt:
Van

Amennyiben elküldi számunkra igényét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:
Cégnév:
Székhely(Város):
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
E-mail:
Kérdés:
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kapcsolódó termékek

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO