200 ML COEX FLAKON 29MM

200 ML COEX FLAKON 29MM

Termékkód: 40-0084

 

A 200ml COEX flakon a többrétegű (négyrétegű), növényvédőszeres COEX termékcsaládunk tagja, amely 50 ml és 10 liter közötti termékekből áll. Ez a flakon 29mm széles nyakmérettel rendelkezik.

A 200ml COEX flakonunk a többrétegű (négyrétegű), növényvédőszeres COEX műanyag flakon kínálatunk egyik tagja.  A flakon 29mm széles nyakmérettel rendelkezik. A kupakban indukciós tömítőbetét is helyet kapott, melynek lezárása elengedhetetlen a tökéletes záródás biztosításához. A záróelem rendelhető garanciazáras vagy garanciazár nélküli formában is.

 

Ez a flakon nagy sűrűségű polietilén (HDPE) és Poliamid műanyagból készül, amely könnyű, vegyszer- és ütésálló. A flakon Poliamid rétege a tökéletes gázzárást szolgálja, mely igény esetén EVOH anyaggal is helyettesíthető. Ezek a hasznos tulajdonságok teszik a 200ml COEX flakont ideális csomagolóanyaggá, mivel különféle termékek széles skáláját képes tárolni, beleértve a növényvédőszereket, kézfertőtlenítőket, háztartási mosószereket, olajokat, kenőanyagokat, festékeket, epoxy ragasztókat és egyéb vegyszereket.

 

A flakon kompakt kialakítása által tökéletes megoldást nyújt a töltőanyag kisebb kiszerelésekre osztására vagy akár mintaküldésre. A többrétegű fal által a flakon a strapabíró, valamint masszív tulajdonságokkal is felruházható, amely lehetővé teszi az ADR minősítést igénylő anyagok tárolását is!

 

ADR minősített változat esetén az engedélyezett töltőanyagok: II. és III. csomagolási csoportba tartozó –különböző veszélyességi osztályú- folyékony anyagok, melyeknél a szabályzatok ezt a csomagolástípust engedélyezik.

 

Többrétegű flakonjainkat és kannáinkat kizárólag fehér színben gyártjuk!

 

Ebből a flakonból nincs állandó raktárkészletünk. Kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a termék elérhetőségével kapcsolatban!

Termékkód:
40-0084
Űrtartalom (ml):
200
Nyak belső átmérő (mm):
20.5
Átmérő (mm):
51
Kupaktípus:
29
Alak:
Hengeres
Alapanyag:
HDPE-PA (PEPA)
Ragasztóanyag:
Van
Rétegszám:
4
Csomagolás:
4420 db/raklap
ADR:
Van
Migrációs teszt:
Nincs

Amennyiben elküldi számunkra igényét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:
Cégnév:
Székhely(Város):
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
E-mail:
Kérdés:
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kapcsolódó termékek

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO