20 L EURO ADBLUE KANNA

20 L EURO ADBLUE KANNA

Termékkód: KA20000EU45KCS

 

Az AdBlue és sok más folyadék tárolására tervezett 20L EURO ADBLUE HDPE Kanna a termék oldalfalába épített flexibilis kiöntővel kapható. A cső megkönnyíti a töltőanyag kiöntését a kannából.

Az 20L EURO ADBLUE Kanna a legjobb minőségű nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készül. A félig átlátszó műanyag lehetővé teszi, hogy a töltőanyag szintje könnyen látható legyen. A hozzátartozó záróelem a DIN45 kupakunk, amely különböző színekben kapható, és rendelkezik garanciazárral is.

 

A praktikus flexibilis cső a kanna oldalfalában kapott helyet, amelyből kifolyólag a gyors hozzáférhetőség biztosítva van!

 

Kannáink népszerűek tisztító mosószerek, háztartási vegyi anyagok, kenőolaj, vegyszerek, élelmiszeripari termékek tárolásában és szállításában. A kanna lapos oldalai megkönnyítik a saját márkajelzés hozzáadását.

 

Alapvetően termékeinket natúr színben gyártjuk, de természetesen megfelelő tételnagyságú megrendelés esetén egyedi színkoncepciókat is megvalósíthatunk.

 

Az 20L EURO ADBLUE HDPE műanyag kanna előnye, hogy szelektíven összegyűjtve könnyen és teljes mértékben újrahasznosítható.

 

Termékkód:
KA20000EU45KCS
Űrtartalom (ml):
20000
Kupaktípus:
DIN45
Alak:
Szögletes
Alapanyag:
HDPE
Ragasztóanyag:
Nincs
Rétegszám:
1
Csomagolás:
10 db/zsák
ADR:
Nincs
Migrációs teszt:
Nincs

Amennyiben elküldi számunkra igényét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:
Cégnév:
Székhely(Város):
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
E-mail:
Kérdés:
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kapcsolódó termékek

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO