100 ML HDPE FLAKON 15G 29MM

100 ML HDPE FLAKON 15G 29MM

Termékkód: FLAPE10015

 

Jelenlegi raktárkészlet: 49101 db 

 

A 100ml HDPE 15g flakonunk ideális kézfertőtlenítők tárolására. Ez a flakon könnyebb súllyal rendelkezik, így biztosítja a flakon összenyomhatóságát.  A kis kiszerelés végett táskában, valamint akár zsebben is elfér a flakonunk.

A 100ml HDPE flakon a többrétegű, növényvédőszeres HDPE műanyag flakon kínálatunk egyik tagja.  A flakon 29mm széles nyakmérettel rendelkezik.

A flakonra a flip-top kupakunk, valamint a 29mm tömítőbetéttel rendelkező garanciazáras vagy garanciazár nélküli kupak is megfelelő zárást biztosít.

Ez a flakon nagy sűrűségű polietilén (HDPE) műanyagból készül, amely könnyű, vegyszer- és ütésálló. Ezek a hasznos tulajdonságok teszik a 100ml HDPE flakont ideális csomagolóanyaggá, mivel különféle termékek széles skáláját képes tárolni, beleértve a növényvédőszereket, kézfertőtlenítőket, háztartási mosószereket, olajokat, kenőanyagokat, festékeket, epoxy ragasztókat és egyéb vegyszereket.

 

A flakon kompakt kialakítása által tökéletes megoldást nyújt a töltőanyag kisebb kiszerelésekre osztására vagy akár mintaküldésre. A többrétegű fal által a flakon a strapabíró, valamint masszív tulajdonságokkal is felruházható, amely lehetővé teszi az ADR minősítést igénylő anyagok tárolását is!

 

ADR minősített változat esetén az engedélyezett töltőanyagok: II. és III. csomagolási csoportba tartozó –különböző veszélyességi osztályú- folyékony anyagok, melyeknél a szabályzatok ezt a csomagolástípust engedélyezik.

 

 

Űrtartalom (ml):
100
Átmérő (mm):
44
Kupaktípus:
29
Alak:
Hengeres
Alapanyag:
HDPE
Ragasztóanyag:
Nincs
Rétegszám:
1
Csomagolás:
7500 db/raklap
ADR:
Nincs
Migrációs teszt:
Nincs

Amennyiben elküldi számunkra igényét, munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név:
Cégnév:
Székhely(Város):
Telefon:
Helyes formátumok: +36 1 123 4567; +36 11 123 456; +36 40 123 4567
(Kérjük, ügyeljen a szóközökre!)
E-mail:
Kérdés:
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék.

Kapcsolódó termékek

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO