Megújuló 5L és 10L kannák

Megújuló 5L és 10L kannák

Az AdBlue és sok más folyadék, mint például motorolajok, fagyálló hűtő- és szélvédőmosó folyadékok, háztartásvegyipari, gyógyszeripari termékek, növényvédőszerek, növény tápoldatok tárolására tervezett EURO 5L, 10L és NORMÁL 5L HDPE kanna termékeink megújultak.

  

Formatervezésnél törekedtünk, hogy a főbb méretek megegyezzenek a régi változatok méreteivel. Újdonságként, elsőként a széleken kialakított merevítéseket emelnénk ki, melyek javítják a termékek stabilitását. A bordáknak köszönhetően csökkenteni tudtuk termékeink tömegét, mely kedvezően befolyásolja a termékek árát is.

 

5L EURO, 10L EURO, 5L NORMÁL kanna termékeinket alapvetően natúr színben gyártjuk (félig átlátszó), ez lehetővé teszi, hogy könnyen látható legyen a töltőanyag szintje a termékben. Természetesen megfelelő darabszám esetén egyedi szín elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

 

A klasszikus formát kedvelőknek ajánljuk 5L NORMÁL kannánkat, akik pedig a harsányabb kinézet mellett a helytakarékosságot, könnyen rakatolhatóságot részesítik előnyben, azoknak ajánljuk az EURO szériát

 

Mindegyik termékünk rendelhető a már megszokott Green Line sorozatunkból. Amelyek előválogatott kommunális hulladékból származó, minimum 98%-ban újrahasznosított műanyagból (PCR-Post Consumer Recycled) készülnek és a körforgásos gazdaság kiépülését segítik elő.

 

Az 5L EURO, 10L EURO, 5L NORMAL HDPE műanyag kannák előnye, hogy szelektíven gyűjtve könnyen és teljes egészében újrahasznosíthatók.

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO