100%-ban újrahasznosítható kannák

100%-ban újrahasznosítható kannák

A Hód Plast Kft. újabb lépést tesz a fenntarthatóság iránti elkötelezettségében azzal, hogy partnerei számára 100%-ban* újrahasznosított rHDPE műanyagból készült és 100%-ban újrahasznosítható kannákat biztosít.

 

A Green Line termékek előválogatott kommunális hulladékból származó, kiváló minőségű 98%-ban újrahasznosított műanyagból (PCR-Post Consumer Recycled) készülnek és a körforgásos gazdaságot segítik elő. A fennmaradó legfeljebb 2% a mesterkeverék, amely meghatározza a termék színét. Újrahasznosított rHDPE alapanyagból készült termékeinket kizárólag a képeken feltüntetett szürke vagy sötétebb színben gyártjuk.

 

Ez a lépés összhangban van a Hód Plast Kft. fenntarthatósági stratégiájával és az egyszer használatos műanyag csomagolóanyagok környezetre gyakorolt hatásának csökkentése iránti vállalati elkötelezettséggel, amelyet a Csomagolás körforgása 2025. évi stratégiai terve is tükröz.

 

Kannáink népszerűek tisztító- és mosószerek, háztartási vegyi anyagok, kenőolaj termékek tárolásában és szállításában. Az újrahasznosított rHDPE kannák nem alkalmasak ADR köteles, agresszív vegyszerek és élelmiszeripari termékek csomagolására.

 

Az új rHDPE műanyag kannák előnye, hogy szelektíven összegyűjtve könnyen és teljes mértékben újrahasznosíthatók.

 

*Kivéve festék

 

© IntroWeb | 2020 - Weboldal készítés, SEO