Minőség

Minőségpolitika

A HÓD PLAST Kft. legfőbb törekvése, hogy termékein és szolgáltatásain keresztül a vevői elvárásokat a lehető legnagyobb mértékben teljesítse, ezáltal biztosítva vevői számára, hogy elnyerjék fogyasztóik elégedettségét.

Célunk a hazai műanyag flakon gyártópiac meghatározó vállalkozásává válni, és ezt a pozíciónkat hosszú távon megtartani. Tudatában vagyunk annak, hogy hosszú távú üzleti fejlődésünk alapvető feltétele a felelős vállalati magatartás.

Megbízható partnerei kívánunk lenni megrendelőinknek és beszállítóinknak.

Alapvető célunk, hogy termékeink, szolgáltatásaink, és tevékenységeink minősége megfeleljen a mindenkori vevői elvárásoknak, valamint a hazai és Európai Uniós előírásoknak.

A fenti célok megvalósításának eszközeként bevezettük az ISO 9001 szabvány követelményei szerinti Minőségirányítási Rendszerünket. Gondoskodunk annak hatékony működtetéséről és folyamatos fejlesztéséről.

Rendszeresen figyelemmel kísérjük vevőink, partnereink igényeit és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal való megelégedettségét. A tapasztaltakat beépítjük minőségfejlesztő tevékenységünkbe.

Beszállító partnereinktől is elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget, a megfelelő színvonalú, megbízható szolgáltatást.

A fejlődés érdekében feltárjuk folyamatainkban a gyenge pontokat, és intézkedéseket teszünk ezek okainak megszüntetésére.

Biztosítjuk, hogy Minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megismerjék, elfogadják és alkalmazzák. Az új követelményeknek megfelelően folyamatosan képezzük munkatársainkat, akik személyes tudásukkal és felelősség-vállalásukkal járulnak hozzá társaságunk sikeréhez.

Társaságunk vezetése elkötelezett a folyamatos minőségfejlesztés mellett, biztosítja a célok eléréséhez szükséges feltételeket és az irányításban aktívan részt vesz.

Algyő, 2014. március 03.

                                                                                         Márkus György

                                                                                        ügyvezető igazgató